fbpx

Mijëra qytetarë pajtohen se Samia “asht ma i forti në Skenderaj” – veç me kusht që Samia t’i ndalojë tubimet


Ish-kryetari i Skenderajt, Sami Lushtaku, i gjendur në një pozitë të pa lakmueshme ku po i vihet në pikëpyetje autoriteti i tij si “ma i forti i PDK-së në Skenderaj” ka nisur organizimin e tubimeve me qytetarë, përmes së cilave po dëshiron ta bind Kosovën se ai është “baba i PDK-së në Skenderaj”. Në rrethana të tjera, ne do ta linim që ai ta dëshmojë vetën, por duke qenë se jemi midis Pandemisë së një virusi që përhapet “sa herë që e qelim gojën me fol pa maskë”, ne duam që ta përfundojmë këtë shpërndarje sa më shpejt dhe t’ia japim titullin e “babës” Sami Lushtakut. Nënshkruaje peticionin nëpërmjet të cilit ju “IA PRANONI SAMI LUSHTAKUT SE ESHTE MA I FORTI NE SKENDERAJ” me kusht që ai t’i ndalë tubimet dhe të shpëtojmë jetë.

Nenshkruaje edhe ti ne kete link:

https://www.change.org/p/sami-lushtaku-sami-je-ma-i-forti-ve%C3%A7-nali-qato-tubime?utm_content=cl_sharecopy_27065871_en-US%3A4&recruited_by_id=cc0ec210-60d2-11eb-bccc-4126b24e03c4&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=psf_combo_share_initial&utm_term=share_petition


Like it? Share with your friends!

What's Your Reaction?

love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg

2 Comments

Your email address will not be published.