Ministria e Arsimit falënderon Facebook-un për suksesin e testit të maturës


Ministria e Arsimit nëpërmjet një komunikate shkencore ka falënderuar gjigantin teknologjik Facebook, (shih si lidhen brenda një fjalia Arsimi, Shkenca dhe Teknologjia) për ndihmën e madhe në suksesin e testit të maturës.

“Njësoj sikurse vitin e kaluar por edhe viteve tjera ju z.Facebook keni dhënë ndihmë të madhe për nxënëset tonë. Andaj ne ju falënderojmë për mundësinë e dhënë që dija e nxënësve tanë të shpërndahet gjithandej në një mënyrë efikase”, ka thënë ministri i Arsimit, Arsim Bajrami.

Si shpërblim për këtë ndihmë, Ministria e Arsimit ka dërguar fakte se e ka fshirë profilin në Twitter dhe në rrjete të tjera sociale.

“Tash jemi vetëm në Facebook, dhe askund tjetër. Zoti e bekoftë Facebook-un”, thuhet në fund të komunikatës.

testii matures 2 TEST 333333333 test matures testi 4444444 testi matures 3


Ministria e Arsimit falënderon Facebook-un për suksesin e testit të maturës

log in

reset password

Back to
log in