fbpx

Kukunews

The first satirical online media in the Albanian language

Mjekët në Malishevë aksidentalisht zbulojnë vaksinën COVIDrriq- përzirje mes vaksinave kundër rriqnave me ato të COVID-it

1 min read

Nganjëherë guximi për të eksperimentuar kombinuar me ndihmen e Allahut, jep rezultate të jashtëzakonshme në shkencë. Se kjo është e vërtetë, e vërteton edhe një ngjarje historike në lëminë e shkences laboratorike në Malishevë: vaksinën anti rriqna dhe anti covid ne një dozë.

Krejt kjo është arritur falë një eksperimenti të guximshëm të mjekëve në Malishevë të cilët në disa raste gjatë dy ditëve kanë ngatërruar vaksinën kundër rriqnave me ato të COviDit dhe më pas është vendosur që t’u jepen të dyja.

Në rastin e pestë e tutje është vendosur që qytetarëve t’u jepen kombinim dy dozat në një dozë. Pas ekzaminimit të situatës për 48 orë, mjekët kanë rezultuar në një vaksinë efektive mbi 90 për qind kundër helmit të rriqnave dhe kundër virusit Korona. 

Një e arritur e tillë e shkencës në Malishëve po konsiderohet një rekord i ri botërorë në mjhekësi, pasi duket se është vaksina më e shpejt e krijuar ndonjëherë dhe me efektin më të madh për dy sëmundje të ndryshme. 

Comments

comments

161 thoughts on “Mjekët në Malishevë aksidentalisht zbulojnë vaksinën COVIDrriq- përzirje mes vaksinave kundër rriqnave me ato të COVID-it

 1. Pingback: 14 day keto diet
 2. Pingback: stromectol in
 3. Pingback: ivermectin plus
 4. Pingback: ivermectol 12 mg
 5. Pingback: kardinal stick
 6. Pingback: ivermectin us fda
 7. Pingback: Anonymous
 8. Pingback: relx
 9. Pingback: Anonymous
 10. Pingback: flccc ivermectin
 11. Pingback: stromectol tablets
 12. Pingback: ivermectin generic
 13. Pingback: Legal Gun Sites
 14. Pingback: madridbet
 15. Pingback: meritking
 16. Pingback: meritroyalbet
 17. Pingback: elexusbet
 18. Pingback: meritroyalbet
 19. Pingback: meritroyalbet
 20. Pingback: meritroyalbet
 21. Pingback: buy ivermectin nz
 22. Pingback: viagra tablets uk
 23. Pingback: tadalafil mylan
 24. Pingback: stromectol pill
 25. Pingback: cialis genérico
 26. Pingback: canada drugs
 27. Pingback: tadalafil 40 mg
 28. Pingback: generic cialis usa
 29. Pingback: baymavi
 30. Pingback: baymavi
 31. Pingback: cialis price
 32. Pingback: sildenafil pills
 33. Pingback: sildenafil tablets
 34. Pingback: cialis coupon
 35. Pingback: tadalafil mylan
 36. Pingback: tombala siteleri
 37. Pingback: molpunavir
 38. Pingback: tadal
 39. Pingback: cialis dosage
 40. Pingback: stromectol sale
 41. Pingback: cialis walmart
 42. Pingback: meritroyalbet
 43. Pingback: eurocasino
 44. Pingback: roman viagra
 45. Pingback: cialis cost 20mg
 46. Pingback: ivermectin humans
 47. Pingback: ivermectina oral
 48. Pingback: cialis generique
 49. Pingback: tadalafil liquid
 50. Pingback: tadalafil liquid
 51. Pingback: ivermectin mexico
 52. Pingback: stromectol nz
 53. Pingback: ivermectina oral
 54. Pingback: ivermectin human
 55. Pingback: cialis cost
 56. Pingback: stromectol
 57. Pingback: buy ivermectin
 58. Pingback: ivermectin 3mg
 59. Pingback: stromectol kaufen
 60. Pingback: meritroyalbet
 61. Pingback: meritking
 62. Pingback: meritking
 63. Pingback: eurocasino
 64. Pingback: trcasino
 65. Pingback: ivermectin rx
 66. Pingback: eurocasino
 67. Pingback: eurocasino
 68. Pingback: ivermectin virus
 69. Pingback: cialis lilly
 70. Pingback: madridbet
 71. Pingback: lucky land casino
 72. Pingback: dexis ivermectin
 73. Pingback: stromectol buy
 74. Pingback: child porn
 75. Pingback: stromectol xr
 76. Pingback: stromectol msd
 77. Pingback: ivermectin otc
 78. Pingback: ivermectin ontario
 79. Pingback: bahis siteleri
 80. Pingback: 1unencumbered
 81. Pingback: ivermectin dose

Comments are closed.