Moment krenarie: Islanda fiton bindshëm, shkatërron Moldavinë


Interesim i jashtëzakonshem i kosovarëve për ndeshjen mes Islandës dhe Moldovias, që ka përfunduar me një rezultat bindës prej 3 me 0. 

Ekipi i gazetarëve të Kukunews, ka qenë i pranishëm në stadium por nuk ka raportuar LIVE sepse kemi qenë të zënë duke e përcjellë ndeshjen.

Islanda ekipi që ka fansa të shumtë në Kosovë, i bëri krenar shumë kosovarë që ende po vazhdojnë të festojnë nëpër qendër. 


Moment krenarie: Islanda fiton bindshëm, shkatërron Moldavinë

log in

reset password

Back to
log in