fbpx

Kukunews

The first satirical online media in the Albanian language

Në momentet e fundit, Isa Mustafa shpallë kandidaturën për kryetar të LDK-së: s’mujn mi kry do punë rinia

1 min read

Ish-kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, prosor doktor akademik Isa Mustafa, ka befasuar kur të dielën në mëngjes ka shpallur kandidaturën e tij për kryetar të LDK-së në Kuvendin që do të mbahet sot pasdite. 

Pas një nate të gjatë pa gjumë, Isa Mustafa ka fiqiruar gjatë tri kandidaturat për kryetar të partisë, Lutfi Haziri, Lumir Abdigjiku dhe Besian Mustafa, dhe ka ardhur në përfundim që nuk është mirë me ja lon partisë rinisë. 

“Për shkak se shumë procese nëpër të clat po kalon Kosova, nevojitet një mendje e një politikani me përvojë, dhe normal nevojitet edhe mendimi dhe bashkëpunimi a.k.a votat e LDK-së, atëherë nuk mundem t;ia lë disa punë rinisë. Duhet t;i përfundoj vetë”, ka thënë Mustafa. 

Isa Mustafa ka falendëruar tre kandidatet për fushatën e tyre, duke komplimentuar paraqitjet televizive, por tash, ka ardhë koha, sipas tij, që të flasim seriozisht, andaj kandidatura e tij vjen si një shpëtim për LDK-në. Suksese.

Comments

comments

44 thoughts on “Në momentet e fundit, Isa Mustafa shpallë kandidaturën për kryetar të LDK-së: s’mujn mi kry do punë rinia

 1. Pingback: panda express keto
 2. Pingback: bass drops
 3. Pingback: 마나토끼
 4. Pingback: relx
 5. Pingback: clomid nz buy
 6. Pingback: buy chloroquine
 7. Pingback: tizanidine drug
 8. Pingback: aralen antiviral
 9. Pingback: Buy Guns In usa
 10. Pingback: card games to play
 11. Pingback: naikin anjing
 12. Pingback: funkymedia
 13. Pingback: beer777
 14. Pingback: 홀덤사이트
 15. Pingback: putas
 16. Pingback: Netflix bez VPN
 17. Pingback: Netflix
 18. Pingback: FILM
 19. Pingback: designchita.ru
 20. Pingback: YA-krasneyu
 21. Pingback: designmsu.ru
 22. Pingback: vkl-design.ru
 23. Pingback: design-human.ru
 24. Pingback: projectio
 25. Pingback: psy online
 26. Pingback: dumps and pin
 27. Pingback: 01211
 28. Pingback: sbo
 29. Pingback: psy
 30. Pingback: bit.ly

Comments are closed.