Në sallë lëshohet kënga “Maturant” – Deputetët s’mund ti ndalin lotët


Para se të nisë seanca e fundit e kësaj përbërje të jashtëzakonshme të Kuvendit të Kosovës, në sallë është lëshuar kënga e Mahmut Feratit, “Maturant” ku edhe deputetët kanë shpërthyer në lot, duke u puthur e duke u përqafuar mes vete. 

Këngën po e këndon Labi që e ka përpunuar në versionin e deputetëve. Ja teksti: 

Le te qaj sonte kitara le t’i ndez kanga kta tela,

le t’jetojm per dite te reja kto 2 vjet iken si era .

Ndoshta ma nuk do ti shoh lulet e fustanit tan

ndoshta ma kurr un dhe ti sdo tvallzojm me ket kang

Maturant o maturant edhe kjo nat po na shkon,

maturant o maturant ma shtatori sna bashkon.

Edhe sonte shikom n’sy gotat tona ti cakrrojm

nuk e di ne cilat brigje valt e jetes do tna qojn,

nuk e di ne cilat brigje valt e jetes do tna qojn.

Maturant o maturant edhe kjo nat po na shkon, maturant o maturant ma shtatori sna bashkon .

Do tna marr malli per seancat qe i lam dikur e ikëm

do t’na marr malli per pyetjet qe pergjigjjet nuk jau ditem,

Do tna marr malli per meditjet, pse i morem kur se ditem

Maturant o maturant edhe kjo nat po na shkon,

maturant o maturant ma shtatori sna bashkon .


https://www.youtube.com/watch?v=zJ6m2xEr4QY


Në sallë lëshohet kënga “Maturant” – Deputetët s’mund ti ndalin lotët

log in

reset password

Back to
log in