fbpx

Kukunews

The first satirical online media in the Albanian language

Në shenj falenderimi për marshin, Palestina ia dhuron Kosovës 10 mijë vaksinat e planifikuara për Jerusalem

1 min read

Shteti Palestinez ka bërë një sadaka me shtetin e Kosovës, Allahu i rujt, bash tri ditë mas Bajramit, në shenjë falendërimi për marshin solidarizues me popullin palestinez që u mbajt në Prishtinë para dy dite, duke na dhuruar fiks 10 mijë vaksina. 

“Duke iu falendëruar o popull shqiptar për marshin solidarizues dhe duke e parë situatën në Jerusalem që ska një herë ren të vaksinave, kemi vendosur që 10 mijë vaksinat e planifikuara të jepen në Jerusalem t’ia dhurojmë sadaka Kosovës”, thuhet në njoftimin e Qeverisë Palestineze. 

Sipas këtij njoftimi, dërgimi i vaksinave nga Jerusalemi në Prishtinë do të bëhet përmes raketave që do të lëshohen nga Rripi i Gazës. 

“Krejt kjo mundësuar nga djemt, vllaznit tonë, ushtart e Hamasit, të cilët me dy raketa në të cilat do të lidhen paketat me vaksina e të cilat do të bien diku në arat mes Sllatines dhe Kryqit të Komoranit, për të mos shkakuar ndonjë dëm, sikurse bënë Izraeli me raketat e saja”, thuhet në fund të komunikatës së Qeverisë së Palestinës. 

Deri me tani, me Kosovën kanë bo rahmet UNICEF-i, BE-ja, Amerika dhe tash Palestina, Allahi i rujt krejt, 

Comments

comments

55 thoughts on “Në shenj falenderimi për marshin, Palestina ia dhuron Kosovës 10 mijë vaksinat e planifikuara për Jerusalem

 1. Pingback: keto for women
 2. Pingback: generic priligy uk
 3. Pingback: prednisone for uti
 4. Pingback: ivermectin cheap
 5. Pingback: ivermectin 3 mg
 6. Pingback: sildenafil prices
 7. Pingback: kardinal stick
 8. Pingback: mega888
 9. Pingback: latisse amazon
 10. Pingback: clomid 25mg tablet
 11. Pingback: aralen uk
 12. Pingback: nolvadex pill
 13. Pingback: olumiant lilly
 14. Pingback: 울프닷컴
 15. Pingback: bahis siteleri
 16. Pingback: JXNhGmmt
 17. Pingback: 2travesty
 18. Pingback: psy
 19. Pingback: bit.ly
 20. Pingback: site
 21. Pingback: UKRAINE
 22. Pingback: cleantalkorg2.ru
 23. Pingback: filmgoda.ru
 24. Pingback: confeitofilm
 25. Pingback: A片
 26. Pingback: video-2

Comments are closed.