fbpx

Kukunews

The first satirical online media in the Albanian language

Nipat e VV-së përleshen me nipat e AAK-së, familjart e LDK-së dhe PDK-së të kënaqur si shërbyes civil

2 min read

Një ngjarje aspak e kendshme ka ndodhur të dielën në një ërokshop pune në Ministrinë e Punëve të Jashtme, si punë vullnetare e të punësuarve që të punojnë sa më shumë për njohjen ndërkombëtare të Kosovës. 

Por në punëtorinë për menaxhim në situata të reja, ka ndodhur një përplasje pasi nipat e VV-së kanë dashur që të formojnë grupin e vet dhe të marrin primatin, ndërsa nipat e AAK-së që ardhë aty me Meliza Haradinajn, nuk pranojnë ta lëshojnë fronin. 

“Nipat e AAK-së po insistojnë me i majt 4 drejtori edhe sekretarin. Kta nipat e VV-së normal po dojnë me ndryshu por nuk e kanë të lehtë. Dikur u nxehen gjakrat dhe nipat nisën të përleshen mes vete”, thotë një nip i një partie minoritare në Kuvend. 

Në anën tjetër është për tu çuditur fakti se nipat e dy partive tjera, LDK dhe PDK nuk po insistojnë që të mbajnë pozita në Ministri, duke pranuar të punojnë vetëm si shërbyes civil. 

“Rroga ecë, ma pak stress”, ka thënë një nip i LDK-së. Ndërkohë nipi i PDK-së i cili po pret të shkarkohet që pastaj ta paditë ministrinë duke synuar që të marrë 2 vjet rrogë pa punu, tha se as që i intereson çfarë po ndodhë. “Unë kom kërku me punu si auditor i byfesë, edhe qaq për 470 euro, ose e lo krejt”, tha nipi i PDK-së

Comments

comments