Objekti i PTK-së rrezikon të shembet, tash orari i punës me tri ndrrime


Një ekip i madh i arkitekteve kanë dalë sot në mëngjes në terren dhe janë nisur drejt objektit të Postës dhe Telekomit të Kosovës, pasi aty është raportuar se muret kanë filluar të qahen.

Fillimisht është besuar se gjatë natës së djeshme ka ndodhur ndonjë mini termet, por pasi ekspertiza është bërë, ka dalë se objekti në fakt është në rrezik të shembjes pasi është tejkaluar numri i punëtorëve.

Për këtë arsye është propozuar që të punohet në tri ndrrime. Ndrrimi i parë fillon nga ora 7:00 deri në orën 14:00, ndrrimi i dyte nga ora 15:00 deri 20:00 dhe ndrrimi i tretë nga ora 20:30 deri në orën 00:00. Njoftoni miqt nga Malisheva.


Objekti i PTK-së rrezikon të shembet, tash orari i punës me tri ndrrime

log in

reset password

Back to
log in