fbpx

Kukunews

The first satirical online media in the Albanian language

Para votimit të Presidentes, Kurti fut në rend dite Ligjin për Koqelujtje me Popull

1 min read

LAJM NE ZHVILLIM

Edhe pse hoqi dorë nga Ligji për Zgjedhje që do t’ua lejonte diasporës votimin nëpër Ambasadat përkatëse në shtetet e tyre, dhe tashmë pritet që të mbahet vetëm seanca për votimin e Presidentes Vjosa Osmani, vjen një surprizë nga kryeministri Albin Kurti. 

Ai ka propozuar që para votimit të Presidentes të futet në rend dite, miratimi i Ligjit për Koqelujtje, që ia lejon vetëm atij që të luaj koqe duke ua ndaluar të gjithëve të tjervë luajtjen e koqes për çkado.

Kjo pritet që të shkaktojë një krizë të re politike, pasi partitë opozitare nuk do ta votojnë një Ligj që ua ndalon atyre të luajn koqe me popullin. Nga momenti në moment pritet reagimi i partive opozitare. 

Comments

comments

37 thoughts on “Para votimit të Presidentes, Kurti fut në rend dite Ligjin për Koqelujtje me Popull

 1. Pingback: Generic viagra
 2. Pingback: 성전환 수술
 3. Pingback: relx
 4. Pingback: kardinal stick
 5. Pingback: 性別適合手術
 6. Pingback: slot999
 7. Pingback: 에스툰
 8. Pingback: ridgeeg.com
 9. Pingback: dumps for atm
 10. Pingback: sbobetauto
 11. Pingback: jpshvac.com
 12. Pingback: 울프툰
 13. Pingback: Firearms For Sale
 14. Pingback: Buy Guns Online
 15. Pingback: buy remington guns
 16. Pingback: sendvic panel
 17. Pingback: betflix68
 18. Pingback: sbo
 19. Pingback: beer777
 20. Pingback: Burney escorts
 21. Pingback: JXNhGmmt
 22. Pingback: Psychologists
 23. Pingback: psy
 24. Pingback: bit.ly
 25. Pingback: nova88

Comments are closed.