Pas shpërndarjes, deputetët nisen në deti: pozita n’Dhërmi, opozita n’Shëngjin, Lista Serbe n’Budva


Puna e palodhshme e këtyre dy viteve në Kuvend i ka bërë ata që shpeshherë ta urrejnë e shajnë njëri-tjetrin por edhe ta respektojnë kur së bashku kanë arritur ta mbrojnë interesin e popullit të cilin e kanë përfaqësuar. Andaj në ditën kur kjo legjislaturë e suksesit mori fund, deputetët kanë vendosur që të shkojnë kolektivisht në pushime pasi e meritojnë. 

Por edhe për pushime nuk kanë mundur që të darkodohen që të shkojmë së bashku. Pozita ka propozuar që të shkojnë në pushime në Jug të Shqipërisë përkatësisht në Dhërmi por ka kundërshtuar opozita e cila ka thënë se buxheti i shtetit duhet të ruhet sidomos në kohë fushate dhe të shkojnë në Shëngjin. Se u bo edhe bajat mo.


Pas shpërndarjes, deputetët nisen në deti: pozita n’Dhërmi, opozita n’Shëngjin, Lista Serbe n’Budva

log in

reset password

Back to
log in