Për 10 ditë Thaçi nuk arrin të pajiset me pasaportë amerikane


Presidenti i Kosovës, Shkëlqësia e Tij, Zoti Hashim Thaçi për pak sa nuk ka arritur edhe një të arritur, duke arritur që për pak të marrë edhe nënshtetësinë amerikane.

Krjet kjo në mënyrë të rastësisshme ashtu sikurse i ndodhin shumica e mrekullive, Shkëlqësisë së Tij, i ndoddhi të vizita e tij në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, me rastin e vdekjes së Gjorgj Bushit të Vjetër, ku presidenti jonë qëndroi që nga momenti i vdekjes e deri tek të Shtatat, kur edhe kryhet e pamja.

Kësisoj, Shkëlqësia e Tij, vetëm për 10 ditë nuk ka arritur që të qëndroj për më shumë se një muaj në Shtetet e Bashkuara të Amerikës gjë që i kish ndihmuar per te  marrë statustin e nënshtetasit të Amerikës.

Pas çlirimit dhe shpalljes së Pavarësisë, marrja e nënshtetësisë amerikane do të ishte është një e arrritur e radhës e Presidentit të Kosovës, Shkëlqësisë së Tij, Zotëri Hashim Thaçit.

Me pasaportë amerikane do të pajiseshin e dhe Zonja e Parë, profesoresha, prorektorja Lumnije Thaçi dhe djali i presidentit, Faceri Endrit Thaçi. Gjithashtu Trump tashme ka tërhequr ofertën per nje sutitë në Trumpt Tower.


Për 10 ditë Thaçi nuk arrin të pajiset me pasaportë amerikane

log in

reset password

Back to
log in