Policët keqtrajtojnë Burdushin: Kallxom me kon po më tradhton gruja


Eksperti i së ardhmes Burdushi i cili është arrestuar sot nga Policia Dhunuese e Kosovës, është duke përjetuar një keqtrajtim të madh nga Policët të cilët janë bërë rend tek qelia ku po qëndron ai, për ta pyetur nëse i tradhtojnë gratë apo jo.

Sipas raportimeve tona atje mësohet se Burdushi po refuzon t’i tregojë, dhe Policët kosovar normalisht sikurse dinë më së miri kanë filluar ta keqtrajtojnë Burdushin.

Ja një transkript me një polic

Polici: Kallxom me kon po më tradhton gruja?

Burdushi: Sdu

Polici: Kallxom more se pasha ni allah ka me të rreh

Burdushi: O spo du se tani me të kallxu apet më rreh

Polici: O jo pasha allahun nuk të boj sen vec kallxom

Burdushi: SPo duuuuu

(dëgjohen disa të rrahura shpulla etj)


Policët keqtrajtojnë Burdushin: Kallxom me kon po më tradhton gruja

log in

reset password

Back to
log in