Policia arreston dy modele për pedofili ndaj Endrit


Policia e Kosovës, njofton se ka arrestuar dy femra pedofile të cilat në emër të profesionit të modeles kanë ngacmuar seksualisht të miturin, Endrin, gjatë realizimit të disa videoklipeve.

I mituri Endri (16 vjeç), ka raportuar në Polici se gjatë realizimit të katër spoteve, ai është ngacmuar nga modelet  (27 dhe 28 vjeç) të cilat duke përdorur naivitetin e të miturit e kanë shfrytëzuar për kënaqësi private.

“Dy modelet, kanë përdorur Endrin e vockël në katër videoklipe. Ato kanë dalë të zhveshura dhe e kanë ledhatuar trupin e njomë të Endrit i cili si fëmijë nuk ka ditur se çfarë po ndodhë”, thuhet në raportin e Policisë.

https://www.youtube.com/watch?v=sxBijB15ZA8

Të dy modelet kanë refuzuar fajësinë duke thënë se kanë qenë të shtyra nga Getinjo.


Policia arreston dy modele për pedofili ndaj Endrit

log in

reset password

Back to
log in