fbpx

Kukunews

The first satirical online media in the Albanian language

Porosia e fundit e shacit në spitalin e Cyrihut: Kërkon TV në dhomë, t’i shoh xhirimet e dasmes

2 min read

“Äh jetzt, auch mit dem Tod, gehen Sie ohne Sorgen. Dies ëar meine letzte Bitte. Dankeschön”, citohet të ketë thënë gruaja shqiptare, para se t’jap shpirt.

Një grua rreth 45 vjeçare nga një qytet i Kosovës (që nuk është bërë publik nga shteti zvicerian) por që jeton dhe banon në një qytet afër Cyrihut, nuk ka mundur t’i bëjë ballë virusit COVID dhe ka vdekur brenda dhomës ku ishte hospitalizuar. 

Në momentet e fundit të saja me jetën, ajo ka pasur një kërkesë specifike për doktorët dhe stafin mjeksor. 

“Ajo edhe pse ishte me bocë të oksigjenit, kërkoi që të vendosnim një televizor në dhomë. Ne njëherë nuk e kuptonim pse, por më vonë ajo vetëm lëshonte disa zëra: Hochzeit, Hochzeit. Por ne nuk e kuptonim”, rrëfehet mjekja kujdestare. 

Sipas saj, tek kur është konsultuar familja e saj, është kuptuar se bëhet fjalë për dasmën e djalit të pacientës e cila ishte mbajtur me 20 gusht në Kosovë. 

“Pas disa minutave ajo e tha edhe vet: du gibst mir die Hochzeit im Fernsehen. Ne meqënse ishte dëshira e saj e fundit para se të vdiste, ia mundësuam këtë dëshirë. Ajo më vonë e ka shikuar xhirimin e dasmës që ka zgjatë diku 2 orë dhe menjeherë ka vdekur”, ka thënë mjekja zviceriane. 

“Äh jetzt, auch mit dem Tod, gehen Sie ohne Sorgen. Dies ëar meine letzte Bitte. Dankeschön”, citohet të ketë thënë gruaja shqiptare.

Comments

comments

9 thoughts on “Porosia e fundit e shacit në spitalin e Cyrihut: Kërkon TV në dhomë, t’i shoh xhirimet e dasmes

  1. Pingback: kardinal stick
  2. Pingback: relx
  3. Pingback: สล็อต
  4. Pingback: unco.s375.xrea.com
  5. Pingback: dumps shops

Comments are closed.