Posterat e Cecës në shtabin e UÇK-së – Nasim Haradinaj masturbonte gjatë luftës (FOTO)


Grupi rebelues i veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në rajonin e Dukagjinit, që po kërkojnë shkarkimin e Nasim Haradinajt pas deklaratave se e ka kqyr Cecën nga themra deri te kryt, tashmë kanë publikuar edhe një seri faktesh që dëshmojnë ta paditura trodnitëse.

Sipas këtyre fotografive, shihet qartë sesi në zyren e Nasim Haradinajt në Shtabin e UÇK-së në rajonin e Dukagjinit, ka pasur posterë erotik të Cecës dhe sipas këtyre fotografive vjen edhe aludimi se Nasim Haradinaj ka masturbuar duke e shikuar Cecën.

“Për masturbim nuk e fajësojmë sepse ka qenë kohë lufte, është një nevojë e çdo njerit ama pse bash me Cecën kur ajo ka qenë duke bërë seks me Arkanin atë kohë që na grijke neve”, thuhet në reagimin e grupit rebelues tek veteranët e Dukagjinit.


Posterat e Cecës në shtabin e UÇK-së – Nasim Haradinaj masturbonte gjatë luftës (FOTO)

log in

reset password

Back to
log in