Pronari i restorantit: Nuk e rraha, ishim duke luajtur abbbbzzzz


Pronari i restaurantit Koha në Prizren, Burim Sallauka, i cili në një video të publikuar shihet teksa e grushton punëtorin e restorantit, ka dalë me një sqarim duke na treguar të gjithëve që ne kemi qenë gabim.

Ai ka treguar se në fakt nuk e ka grushtuar asnjëherë punëtorin por ata kanë qenë duke e luajtur një lojë që e luajn shpesh.

“Në fakt nuk ka qenë dhunë. Ne kemi qenë duke e luajtur lojën aabbbzzz që njihet tek ne”, ka thënë ai.

Ndërkohë Policia e Kosovës e ka besuar këtë version dhe e ka liruar menjeherë pronarin. Se kanë qenë duke luajtur lojë e ka konfirmuar edhe vet punëtori. Ai tha nuk e ka qëlluar kush ia mësuar duke menduar se është kolegu.

“E dita që është shefi, por nuk guxova me ja qëllu”, ka thënë punëtori.

 


Pronari i restorantit: Nuk e rraha, ishim duke luajtur abbbbzzzz

log in

reset password

Back to
log in