Protesta masive në Skënderaj kundër…


Qindra mijëra qytetarë të Skenderajt janë mbledhur vullnetarisht sot në qendër të qytetit për të protuestuar kundër mbylljes së bastoreve në këtë qytet historik.

Protestat madhështore në Skenderaj janë mbajtur pikërisht në kohën kur në Hagë, nga Gjykata Speciale është thirrur për intervistim si i dyshuar dhe dëshimtar komandant Sami Lushtaku, ish-kryetari i Skenderajt.

Tërë qyteti është duke guzhmuar nga protesta madhështore që po mbahet për mbylljen e bastoreve në qytet, duke thirrur “Liri 7ve”, “Lojat me Qenë janë trashëgimi kulturore” etj etj.

Sipas të dhënave nga terreni njerëzit po protestojnë edhe për Sami Lushtakun, meqense janë duke protestuar.


Protesta masive në Skënderaj kundër…

log in

reset password

Back to
log in