fbpx

Kukunews

The first satirical online media in the Albanian language

Qeveria blen 1 milion viagra për pensionistët: kush e merr vaksinën merr 2 viagra falas

1 min read

Pas vendimit drastik për heqjen e 20 eurove nga pensionet, kryeminsitri i Kosovës Albin Baba Kurti,ka marrë një vendim për të ndrequr këtë vendim ndoshta edhe jo shumë të menduar mirë. Qeveria ka lajmëruar se kryeministri Kurti gjatë mbrëmjes ka negociuar me një kompani farmaceutike dhe në orën 3 të mëngjesit pak para syfyrit e ka nënshkruar marrëveshjen për blerjen e 1 milion viagrave. 

“Secili pensionist mund të furnizohet me viagra. është më të vërtetë një kohë jashtëzakonisht kritike. Me këtë kontratë që me menzi e nxjerra me pak pare, arritëm të sigurojmë 1 milion viagra të cilat do të shpërndahen falas sidomos për ata që e marrin vaksinën”, ka thënë Kurti. 

Ministri i Shëndetësisë Arben Vitia ka thënë për mediat italiane se viagrat janë një sukses i jashtëzakonshëm i Qeverisë, dhe një surprizë e këndshme nga kryeministri për të si ministër. 

“Kur të gjithë ne flejmë, ai qohet. është qut. Mendon për neve”, ka thënë Vitia. 

Comments

comments

41 thoughts on “Qeveria blen 1 milion viagra për pensionistët: kush e merr vaksinën merr 2 viagra falas

 1. Pingback: how to use priligy
 2. Pingback: ivermectin 6mg
 3. Pingback: amazon ivermectin
 4. Pingback: ivermectin 850 mg
 5. Pingback: stromectol dose
 6. Pingback: old cialis safe
 7. Pingback: sildenafil 150 mg
 8. Pingback: best sildenafil
 9. Pingback: canada viagra otc
 10. Pingback: kardinal stick
 11. Pingback: Corona Erfahrung
 12. Pingback: relx
 13. Pingback: Runtz shop Near me
 14. Pingback: marlin 22 rifle

Comments are closed.