fbpx

Kukunews

The first satirical online media in the Albanian language

Refugjatët afgan në Kosovë testohen me ecje nëpër Ferizaj – nëse janë gati për qytetet Amerikane

1 min read

Një eksperiment me qëllim përgaditjen për jetën në qytetet e mëdha amerikane, ka nisur të zhvillohet me refugjatët në Kosovë. Ata që mund të ecin nëpër Ferizaj pa humbur, fitojnë pikë shtesë për viza

Ka disa ditë që kur i kanë ikur vdekjes dhe kanë zbarkuar në Kosovë, përkatësisht në një kamp afër Kampit të ushtrisë amerikane në Bondsteel në Ferizaj. Kësisoj, tre të rinj nga ky kamp, kanë qenë të parët që janë zgjedhur nga amerikanët që të dalin për të shëtitur në qytetin metropolitan Ferizaj. 

“Kjo është një metodë që Amerika po e përdorë për të ambientuar afganët me realitetin e ri, sapo të pajisen me viza për të shkuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës”.

zyrtarja për media e kampit. 

Tre të rinjët e parë, kishin dalë për të ecur këmbë dhe me vete kanë pasur një hartë, por që me të hyrë në zonat e thella dhe të komplikuara të infrastrukturës rrugore me ura dhe tunele të gjata që të lidhin me 4 anët e qytetit, ata e kishin humbur fijen. 

Rrëfimin e tyre do ta sjellim pas pak. Stay tuned.

Comments

comments

31 thoughts on “Refugjatët afgan në Kosovë testohen me ecje nëpër Ferizaj – nëse janë gati për qytetet Amerikane

 1. Pingback: relx
 2. Pingback: kardinal stick
 3. Pingback: W툰
 4. Pingback: sbo
 5. Pingback: USA Gun Shops
 6. Pingback: pgslot99th
 7. Pingback: Homepage
 8. Pingback: Netflix bez VPN
 9. Pingback: Netflix
 10. Pingback: online moskva
 11. Pingback: psy online
 12. Pingback: Godrej Bettahalli
 13. Pingback: Discover More Here
 14. Pingback: 3Hk12Bl
 15. Pingback: 01211
 16. Pingback: psy
 17. Pingback: bit.ly

Comments are closed.