fbpx

Rugova më në fund e kupton për humbjen e LDK-së: I rikthehet alkoolit pas 3 viteve


Presidenti Historik Ibrahim Rugova i cili gjendet përjetësisht në xhenet, që prej kohës kur e la këtë jetë, në vitin 2006, e ka marrë vesh 3 ditë më vonesë, për humbjen e partisë që e krijoi, Lidhja Demokratike e Kosovës, 

Rugova, i cili mban pozitën e Kryetarit të Shoqatës së Intelektualëve Shqiptar në Xhenet, kishte ditë që donte të merrte vesh se si ka dalë partia e tij, të cilën sa ishte gjallë e kishte mbajtur gjithmonë në pozitën 1 ose 2. Por një plan i Allahut, për ta kursyer Rugovën nga informacionet tronditëse, ka dështuar, pasi Rugova e ka marrë vesh për LDK-në që i ka marrë vetëm 13 për qind të votave. 

Burimet tona në Xhenet, bëjnë të ditur se Rugova kishte tre vite që e kishte lënë alkoolin, por me të marrë këtë lajm, ai i është rikthyer ëiskit pijes së tij të preferuar. 

Lajm në zhvillim… Rrini me ne dhe kuptoni detaje tjera nga reporteri ynë në Xhenet.


Like it? Share with your friends!

What's Your Reaction?

love love
0
love
lol lol
0
lol
omg omg
0
omg

0 Comments

Your email address will not be published.