Serbia e shet trenin për hekër


Pasi nuk arriti ta fus në funksion trenin e linjes Beograd-Mitrovicë, Qeveria e Serbisë ka dalë me një vendim të ri për trenin.

Mëqense tash treni do të jetë jashte funksionit, pasi që me shkrimin Kosova është Serbi nuk ia vlenë ta dërgosh askund tjetër, Serbia ka vendosur që ta shes për hekër këtë tren.

Besohet se tashmë është arritur marrëveshja dhe trenin do ta blejë një shqiptar nga Bujanoci, që ka një hekurishte në Rashke.


Serbia e shet trenin për hekër

log in

reset password

Back to
log in