Si ia lshoj Thaçi fore amerikanes që i kallxoj për hutin që fluturonte


Presidenti Hashim Thaçi din të jetë tepër serioz, por edhe shakagji i vërtetë, kur e kërkon nevoja dhe kur nuk është e nevojshme të jetë serioz.

Kështu ka ndodhu edhe me vizitën e tij në Amerikë, përkatësisht në një biblotekë. Për dhjetëvjetorin e pavarësisë, sot kam dorëzuar një kopje të deklaratës së pavarësisë së Kosovës në Bibliotekën e Kongresit amerikan, tha Thaçi teksa publikoi në fotografi.

Bashkë me shumë dokumente të rëndësishme botërore, deklarata e pavarësisë së Kosovës do të ruhet përjetësisht në vendin dhe shtetin, i cili dje mbështeti lindjen, derisa sot ruan ekzistencën e kësaj deklarate dhe shtetit tonë, tha Thaçi teksa bëhej gati të tregonte një moment qesharak

Jemi të bekuar me miqësinë e përjetshme me popullin dhe shtetin amerikan, tha Thaçi teksa tregoi se gjatë vizitës një amerikane i kishte treguar për një hut që po sillej nëpër biblotekë.

“Ajo më tha se kqyre hutin… e unë me një moment qesharak i thash ma honksh mutin…, Por ajo se kuptoi sepse është amerikane hehehe”, tha Thaçi.

Ne e kuptojmë pse Thaçi e ka bërë këtë fore dhe është e mirë dorën ne zemër.

Laft e hallkut


VOTONI VOTONI VOTONI...
I qim nane I qim nane
5
I qim nane
Oh Bre Oh Bre
0
Oh Bre

Si ia lshoj Thaçi fore amerikanes që i kallxoj për hutin që fluturonte

log in

reset password

Back to
log in