Skandaloze: Teuta Rugova vjen me fjalim të shkruar, pozita nuk e lejon debatin


Në seancën e fundit të Kuvendit të Kosovës, deputetja Teuta Rugova, kishte ardhur si gjithmonë e përgaditur në mënyrë të jashtëzakonshme. Ajo kishte përgaditur një fjalim të gjatë, të cilin e kishte shkruar me kujdes gjatë kësaj jave, kishte përgaditur si gjithmonë 3-4 pyetje për ministrat dhe disa reagime të tjera. Por Kuvendi i Kosovës në mënyrë skandaloze, vendosi që përmes pozitës së shumtë të mos lejoj debatin në seancën ku u vendos të shpërbëhet Kuvendi. 

Teuta Rugova ishte një nga deputetet më të zëshme në Kosovës në këtë legjislaturë. 

Ja fjalimi i plotë i Teuta Rugoves:


Skandaloze: Teuta Rugova vjen me fjalim të shkruar, pozita nuk e lejon debatin

log in

reset password

Back to
log in