Tahiri: Nëse BE-ja se ndalë trenin e nali unë edhe atë me thobë


Ministrja pa kuletë në Qeverinë e Kosovës që drejton dialogun me Serbinë ka shpërthyer me deklarata kundër trenit të Rusisë në Kosovë, duke thënë se nëse Bashkimi Evropian nuk ndërmerr dicka që të ndalë këtë tren, atëherë ajo ka mënyrat e saja të posaçme sesi ta ndalë këtë tren.

“Nëse BE-ja nuk e ndalë trenin unë do t’i dalë përpara dhe do ta ndali siç thonë edhe në një fore trenin me bothë që unë i them me thobë. Një teknikë kjo e moçme por efikase”, ka thënë Tahiri për “Tanjug”.

Ndërsa në një intervistë për Kurrir, Tahiri është treguar një Zonjë e Hekurt.

“Unë bile bile edhe heker ha edhe gjatë luftës kur më kanë pyetur Serbia se a dua mem qi apo mem vra edhe unë kam shpëtuar”, ka thënë Tahiri.

Se sa e fortë është thoba e kryenegociatores mbetet të shihet nesër kur të vjen treni.


Tahiri: Nëse BE-ja se ndalë trenin e nali unë edhe atë me thobë

log in

reset password

Back to
log in