Thaçi ia kërkon Haradinajt një palë pantolla të ushtrisë që t’i veshë si komandant


Pasi kërkimet për gjetjen e pantollave të ushtrisë për Komandantin Suprem të ushtrisë së Kosovës, Shkëlqësisë së Tij, z.Hashim Thaçi, morën fund, pasi Zonja e Parë e Ushtrisë, iu kujtua, se pantollat i ka marrë Endriti në skijim, Komandanti suprem ka vazhduar kërkimet.

Kukuneës mëson se Komandanti ka kërkuar nga Gjeneral Ramush Haradinaj një palë pantolla të ushtrisë. Mësohet se deri më tani Ramushi është duke e mbajtur nën ethe Hashimin, duke i thënë se “nuk i bijnë pantollat se ato janë tepër të mëdha, dhe Komandanti është pak i hollë”.


Thaçi ia kërkon Haradinajt një palë pantolla të ushtrisë që t’i veshë si komandant

log in

reset password

Back to
log in