Thaçi jep intervistë  për trenin edhe në “Diçka po Zihet”


Presidenti i Kosovës, në vazhdën e intervistave të shumta që po jep për mediat vendore dhe ndërkombëtare, ka vazhduar serinë e tij me prezencë dhe fjalë të mëdha edhe në emisione hulumtuese, sikurse “Diçka po Zihet”.

Presidenti është treguar goxha i aftë kundrejt pyetjeve të thella dhe hulumtuese nga autorja e emisionit Xheraldina Vula- Xheri.

Xheri e ka pyetur Thaçin nëse para se të urdhëronte ndërhyrjen e ROSU në veri ka hanger diçka amel apo gjelpt.

dickapozihet

“Kur të kam diçka të rëndësishme zakonisht i përzi amel dhe gjelpt”, ka thënë Thaçi.

Xheri në fund të intervistës ia ka dhuruar edhe një sahan me mbishkrimin “Diçka po Zihet”.

Laft e hallkut


VOTONI VOTONI VOTONI...
I qim nane I qim nane
0
I qim nane
Oh Bre Oh Bre
0
Oh Bre

Thaçi jep intervistë  për trenin edhe në “Diçka po Zihet”

log in

reset password

Back to
log in