Tri mënyra të pëgaditjes së ajvarit dhe thuani JO stresit


Të gjithë e dimë se sa e vështirë është që të bëhet bajat ajvari, megjithatë dikur edhe të bohet.

Por tashmë shkenctarët amerikan dhe britanik kanë dalë me një raport që tregon sesi ajvari në fakt është një nga luftëtarët më të mdhenj të stresit.,

Lëkura e specit të kuq, pasi të piqet dhe më pas të grihet, lëshon një lloj shije, që ndikon në tru, që ai të mos shoh shumë gjëra negative.

Andaj ata kanë propozuar tri mënyra sesi të përgadisni ajvarin dhe thjeshtë, STRESIT thuaj BYE BYE.

Menyra 1: Fergoje
Menyra 2: Lyje Buken

Menyra 3: kombino me gjithçka


Tri mënyra të pëgaditjes së ajvarit dhe thuani JO stresit

log in

reset password

Back to
log in