“Tri truqet që ia tregova Veselit për t’ia hequr magjinë e zezë kryetarit të SBASHK-ut”

Pas publikimit të hulumtimit ekskluziv për atë sesi kryeparlamentari Kadri Veseli ka përdorur magjinë e Burdushit për ta bindur kryetarin e SBASHK-ut, Rrahman Jasharin që ta ndërpresë grevën, ne kemi arritur ta intervistojmë edhe Burdushin i cili gjendet padrejtësisht në burg. Ai ka konfirmuar gjetjen tonë dhe ka sqaruar sesi fillimisht u bind nga Veseli. … Continue reading “Tri truqet që ia tregova Veselit për t’ia hequr magjinë e zezë kryetarit të SBASHK-ut”