UEFA i jep 3 pikë Kuvendit të Kosovës, anulon ndeshjen Shqipëri-Serbi


Duket sikur ngjarjet e sotme në Kuvendin e Kosovës kanë bërë që ndeshja e futbollit mes Shqipërisë dhe Serbisë e panifikuar të mbahet sonte në Elbasan Arena do të anulohet.

Këtë e ka bërë të ditur vet UEFA e cila pas ngjarjeve të fundit në Kuvendin e Kosovës ka vendosur që 3 pikëshin e ndeshjes mes Shqipërisë dhe Serbisë t’ia ndaj pikërisht deputetëve të Kosovës.

“Ne e konsiderojmë ndeshjen mes Shqipërisë dhe Serbisë si të pa nevojshme që të mbahet pas ngjarjeve në Kuvendin e Kosovës ku ka ndodhur skenari i njejtë që ne kemi pritur të ndodhë sonte në Elbasan”, thuhet e njoftimin e UEFA-s.

Sipas këtj njoftimi në vend të ndeshjes së futbollit ekipet dhe futbolldashësit do të hajnë ballokume Elbasani.

 


UEFA i jep 3 pikë Kuvendit të Kosovës, anulon ndeshjen Shqipëri-Serbi

log in

reset password

Back to
log in