Vatikani: Nënë Tereza po shikon lojën Izrael – Itali, ka luajtur 3+


Për dallim nga shqiptarët të cilët kanë rënë në dilemën shekullore se cilën ndeshje të futbollit ta përcjellin, atë të Kosovës apo Shqipërisë, shqiptarja e vetme e shenjtë Nënë Tereza ka vendosur ta shikoj nga parasja ndeshjen mes Izraelit dhe Italisë.

“Duke qenë se situata është e tensionuar në Izrael dhe Italia është në Itali aty ku gjendet edhe Vatikani, andaj Zoti ka vendosur ta ndajë këtë detyrë për Shën Terezën e cila po shpreson të fitojë në bastore pasi ka luajtur 3+”, ka thënë në komunikatën e tij Papa Françesku.

Kjo shihet edhe në fotografi.

mother teresa 2

Në anën tjetër, Papa Françesku ka thënë se vet nuk po shikon fare futboll pasi është biri i Zotit.


Vatikani: Nënë Tereza po shikon lojën Izrael – Itali, ka luajtur 3+

log in

reset password

Back to
log in