Veseli detyroi Burdushin t’i ndihmonte me magji për ta bindur kryetarin e SBASHK-ut

EKSKLUZIVE: Sekreti i Veselit, si i bindi mësuesit përmes magjisë me ndihmën e Burdushit Kryeparlamentari i Kosovës, Kadri Veseli doli në një konferencë të jashtëzakonshme ku befasoi me lajmin e vitit, qysh me 1 shkurt, duke na njoftuar për ndërprerjen e grevës dhe fillimin e vitit shkollor që nga e hëna. Por të gjithë pyetën sesi … Continue reading Veseli detyroi Burdushin t’i ndihmonte me magji për ta bindur kryetarin e SBASHK-ut