Veseli: Do të konkurrojmë me gjysem listë, PDK-ja nuk i ka 110 veta pa aktakuzë


Sfida e Partisë Demokratike të Kosovës për të hartuar një listë prej 110 kandidatëve për deputetë e që nuk kanë ndonjë aktakuzë është ka bëhet gjithmonë e më e rëndë.

Si pasojë e kësaj, kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, ka marrë një vendim për të cilin ende nuk ka vendosur që të dalë në publik e ta tregoj, por sipas burimeve tona, tashmë këtë vendim ua ka treguar anëtarëve të partisë. 

“Nuk besoj se duhet humbur kohë në kërkimin e njerëze pa aktakuza. Më mirë është që të konkurrojmë me një gjysmë listë, sesa të bëhemi horë. Kështu që deri më tani i kemi gjetur nja 45 veta qq nuk kanë aktakuzë dhe do të shkojmë me këtë listë”, ka thënë Veseli. 

Sipas tij, sfida e PDK-së është edhe e Kosovës, pasi sipas tij, të gjithë kosovarët po presin një zhvillim të shtetit nga PDK-ja dhe sidomos sinqeritet. 


Veseli: Do të konkurrojmë me gjysem listë, PDK-ja nuk i ka 110 veta pa aktakuzë

log in

reset password

Back to
log in