Veteranët kërkojnë shkarkimin e Nasim Haradinajt: Na kemi luftu e ti e paske kqyr Cecën


Shtabi i Përgjithshëm në Zonën ku ka luftuar Komandant Nasim Haradinaj, ka hedhur një varg aguzash të rënda ndaj luftërarit hijerëndë që ka tmerruar armikun me strategji dhe forcë, Nasim Haradinaj, pasi ky i fundit dha një deklaratë se “e ka kqyr Cecën prej themres deri te kryt”.

Veteranët nga Dukagjini kanë kërkuar shkarkimin e Nasim HAradinaj nga Shoqata e tyre dhe fillimin e hetimeve për heqjen e statusit të veterantit të Ushtrisë Clirimtare të Kosovës.

“Një deklarim i tillë për një kohë të cilën ne të gjithë kemi qenë duke luftuar, është katastrofal dhe anti shqiptar. Qysh ke mujt me u fokusu te Ceca kur je kon komandant? Shkarkim”, thuhet në kumtesën për media të lëshuar nga OVL e UÇK-së në Dukagjin.

Ata kanë thënë se kanë siguruar edhe fakte tronditëse që tregojnë sesi Nasimi ka mbajtur edhe posterë dhe ka mastrubuar në kohë lufte me fotot e Cecës.  

EDIT pas një ore

Veteranët kërkojnë shkarkimin e Nasim Haradinajt: Na kemi luftu e ti e paske kqyr Cecën


Veteranët kërkojnë shkarkimin e Nasim Haradinajt: Na kemi luftu e ti e paske kqyr Cecën

log in

reset password

Back to
log in