Vetëvendosje: Bashkimi me vëllezërit tanë në Zvicër


Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, ka bërë të ditur se është hartuar një plan që në Shqipërinë etnike të futet edhe Zvicra pasi atje jetojnë shumë bashkëatdhetar tanë që e mbështesin këtë ide.

 

“Zvicra edhe ashtu e ka ekipin e futbollit kryesisht me shqiptarë dhe kjo në disa aspekte nuk do të ndryshonte asgjë dhe do ta zgjidhte dilemën a me Zvicrën a me Shqipërinë”, tha Ymeri.

Fakti se manifestimi Flaka e Janarit ka për temë mbrojtjen e Republikës, por aty nuk shfaqet asnjë flamur i Kosovës, Ymeri ka thënë se këto janë kritika që vinë nga ata që nuk ia duan të mirën Kosovës.

 

“Në manifestim kemi pasur një flamur amerikan se nuk e di a e dini po jemi pajtu me ambasadën amerikane në Dragodan edhe kur të ikin ata që e kanë kap shtetin, ne atëherë do ta nxjerrim edhe flamurin e Kosovës”, theksoi dhe u shpreh Ymeri.

 

CH2 CH3


Vetëvendosje: Bashkimi me vëllezërit tanë në Zvicër

log in

reset password

Back to
log in