Zyrtare: UNMIK-u dhe reduktimet 4me2 rikthehen pas Vitit të Ri


Pas shumë vitesh pritje, UNMIK-u do të kthehet në pushtet. Gjithashtu edhe reduktimet e rrymës, gjë që i ka munguar shumë qytetarëve. Kësisoj, Republika e Kosovës sërish do të kthehet nën protektoratin ndërkombëtar të Kombeve të Bashkuara.

Misioni I UNMIK-ut sërish do të ketë rreth 988000 punëtorë më shumë për ta rregullar gjendjen e krijuar në Kosovë. ndërkohë që është ritkheyer shkëputja e rrymës 2 me 2 pa rrymë, bëhet e ditur se Kosovës i duhen edhe 1 milionë e 30 mijë KË/h në ditë energji elektrike për ta ndricuar në tërësi atë.

Zëdhënësi i OKB-së për Kosovën, Niraj Sing Al Bangladeshi, ka thënë se Kosova për dhjetë vjet pavarësi ka arritur të marr disa kompetenca nga ky institucion, por një pjesë të madhe të tyre kanë arritur të kopjojnë ide ballkanike për zgjidhjen e krizave sic është akuzimi I vet qytetarëve për cdo të keqe që ndodh. Njëkohësisht cmimet e rrymës do të rriten për 270 për qind pasi konsumi është shtuar. Ndihmë Kosovës i ka ofruar edhe Pjongjangu. Kim Jong-Un ka ndarë 120 batanije për deputëtët e kuvendit të Kosovës në rast të seancës së jashtëzakonshme.


Zyrtare: UNMIK-u dhe reduktimet 4me2 rikthehen pas Vitit të Ri

log in

reset password

Back to
log in